2022-08-14
老妹依家去诺士佛台想食嘢多过饮🤣 11点前就走🏃🏻♀️如果想饮嘢食嘢同玩一次到位推荐呢度‼️ 质素唔错又唔贵👍🏻环境几靓唔会污烟漳气 有得笃波 beer pong掟飞镖🍻🎱🎯SNACKS❣️松露薯条配黑松露酱 $58❣️炸鸡锤 $78❣️焗蟹肉酿白菌 $78我地喺酒吧最肚饿嘅人🤣 呢度嘅小食真系好食‼️ 唔系用嚟送酒求其摆入口🫠松露薯条好大份而且系粗薯连薯皮 配埋松露酱真系极速扫光✅🍟鸡锤encore左🔥 新鲜炸起热辣辣里面仲Juicy🤤 辣辣地好惹味啊🥰蟹肉酿菇都系唔会错嘅配搭不过就冇咁饱肚~SET DINNER $198❣️烟三文鱼沙律❣️香辣茄茸虾肉意粉❣️日式芝士蛋糕有水准‼️ 食材新鲜 摆盘有心机 真系唔似酒吧出品🤣COCKTAIL❣️MOSCOW MULE $108❣️PORNSTAR MARTINI $108❣️GIN TONIC $108人手一杯Cocktail🍹选择好多 happy hour好平$58🫣MOSCOW MULE系fresh嘅有lime mint~PORNSTAR MARTINI 系热情果加sparkling=女酒🤭提提佢喺酒吧 一定要有RAT result先入得呀~
如果想饮嘢食嘢同玩一次到位推荐呢度‼️ 质素唔错又唔贵👍🏻
SNACKS
❣️松露薯条配黑松露酱 $58
❣️炸鸡锤 $78
❣️焗蟹肉酿白菌 $78
松露薯条好大份而且系粗薯连薯皮 配埋松露酱真系极速扫光✅🍟
蟹肉酿菇都系唔会错嘅配搭不过就冇咁饱肚~
松露薯条配黑松露酱
COCKTAIL
❣️MOSCOW MULE $108
❣️PORNSTAR MARTINI $108
❣️GIN TONIC $108
MOSCOW MULE系fresh嘅有lime mint~
Cocktail
提提佢喺酒吧 一定要有RAT result先入得呀~