2023-11-02 23 浏览
終於去咗食福岡漢堡扒,見到好似開咗好多分店,諗住應該唔差所以去咗試。禁今次叫咗個2人餐$359,有兩份芝士蛋蒜和牛漢堡扒,一個月見味噌蛋牛丼飯仲有兩罐野飲,食物份量都比我想像中多,而且味道都唔錯。佢首先黎咗少少前菜,一個椰菜絲沙律,泡菜同一個味噌湯,味道同平時食到嘅都差唔多。😂芝士蛋蒜和牛漢堡扒,一上枱見到份量都幾多,漢堡扒上面有好多炸蒜片,漢堡扒係生,板上面有舊好熱嘅石,比你食果陣煎熟到你想食嘅熟度,不過留意返佢石頭好熱果陣會好易燶要反得快啲,而且石頭唔夠熱可以直接同店員講,佢好快會幫你換。芝士蛋嘅芝士份量幾多,味道有少少似平時韓燒嘅爐邊蛋。月見味噌蛋牛肉飯,味道唔錯,而且料份量都唔少,佢上面係肥牛同雜菇,味道有少少蔥鹽醬嘅味,幾好食。飲品叫咗一杯蜂蜜生薑茶同烏龍茶,烏龍茶係津路,蜂蜜生薑茶叫咗熱,味道幾好,薑味好出,而且加埋蜂蜜甜甜地,飲落好舒服