🎃就嚟到万圣节,又同小朋友去咗波波池餐厅玩啦!今次万圣节又转咗新嘅餐牌,入面嘅布置都充满住万圣节气氛,好正呀!🥳👶🏻今次可以自选万圣节主题儿童餐一份,小朋友就拣咗企鹅男爵与骷髅共舞全日早餐,入面有热香饼,汉堡扒,紫薯条等等嘅配搭,小朋友话热香饼好松软好好食😋🥩韩式烤腹胁肉烧肉就叫咗牛腹胁肉,佢已经腌好咗唔使再调味,烧完真系好惹味,肉味香浓又唔会韧👍🏻🐟鳗鱼半份我哋仲叫咗半份鳗鱼一路烧一路加啲烧汁,烧完超级香脆可口,好正😍🐮惊吓幽灵南瓜焖牛肋骨牛肋骨炆得超淋,出面仲有炆到好淋嘅萝卜,热食嚟讲算系几出色,啱晒秋凉天食😋🥭芒果Oreo幽灵派对沙冰呢个配搭几有趣,芒果沙冰打得好幼细,加埋oreo一齐几得意,食完烧肉口渴饮就啱晒!🍨万圣狂欢雪糕窝夫个人最钟意呢个雪糕窝夫😍窝夫好软绵绵,啲忌廉同埋雪糕配合得好好,加埋一齐食真系超正,令成餐饭划上一个完满嘅句号。

🥩韩式烤腹胁肉

🐟鳗鱼半份