2017-01-02
去完荃湾探朋友,知道呢度有间汉堡包店好出名叫Burger Job,咁钟意食汉堡包嘅我一定来试吓~ 个餐包括埋沙律,薯条同饮品,所以都算几抵(因有d汉堡包店知你一定会叫,所以打散黎卖)~叫咗:1)鹅肝菠萝手打牛肉汉堡 同 2)劲量级双重手打牛肉汉堡:送到上枱同餐牌嘅相一模一样,大大旧,有图有真相~ 两个个分别在于一个有个鹅肝菠萝,另一个就两层肉~ 两个个包有烤到好脆(呢点看似微不足道嘅step,但令成个burger美味程度大大提高,可见餐厅好用心有要求),入面个牛好juicy,仲有肉汁唧出黎,两个burger都好正!! 好好味!! 3)黑椒蜜糖鸡翼:见隔离枱食,所以忍唔住自己都叫一份,好有意外惊喜,外层脆口,蜜糖汁好味,好彩有叫到,推介!!4)黑松露忌廉带子意大利粉:松露好香,忌廉汁好creamy,面好幼滑~
叫咗: