2023-08-02
🤩任食鸡煲🐔🍲+烤鱼🐟$288套餐再多$38可以拣多一个招牌汤底🥘任选1款去打边炉仲追加左个每位$58嘅 刺身拼盘同 时令海鲜拼盘海鲜刺(全程可以食足2.5小时)望住个餐,我地都觉得好疯狂🤩⭐️首先烤鱼系第一道菜- 烤鱼选用了𫠐鱼,𫠐鱼出名肉质嫩滑又少骨,我地叫左香辣少辣,配合佢地嘅香料同埋大量配菜,仲有薯粉同蔬菜,少辣得嚟又够惹味,D鱼肉劲滑吾老,好好食🤗⭐️任食鸡煲- 生炒鸡煲,师傅将D鸡切得细细粒,加上腌得好入味,细细粒又容易炒,一阵就已经可以炒熟,吾会炒得太熟,所以啲鸡每啖都又嫩又滑!好有惊喜😋最后我地就拣左⭐️美颜木瓜雪耳鸡脚汤打边炉- 汤底份量十足,入边有鸡脚雪耳同木瓜,师傅已经煮左几个钟头,所以饮落去清甜又入味,用来打边炉一流👍加埋一个时令海鲜拼盘同30多款火锅配料任食仲有多款饮品、雪糕 任饮任食成个餐都只系大约$400左右,真系性价比极高,非常好味又抵食🤩特别想提提大家:身高90cm至130cm小童仲有半价同7:30前离座及10点后入座仲可享七八折优惠大家可以睇啱个去食啦🤩
再多$38可以拣多一个招牌汤底🥘任选1款去打边炉
仲追加左个每位$58嘅 刺身拼盘同 时令海鲜拼盘海鲜刺
(全程可以食足2.5小时)
望住个餐,我地都觉得好疯狂🤩
⭐️任食鸡煲
最后我地就拣左
⭐️美颜木瓜雪耳鸡脚汤打边炉
加埋一个时令海鲜拼盘同30多款火锅配料任食
仲有多款饮品、雪糕 任饮任食
特别想提提大家:身高90cm至130cm小童仲有半价
同