2022-09-04
上次食过另一间分店已经念念不忘佢哋个炸鸡,今次经开屯门揾朋友,所以试吓屯门店嘅质素🌾玫瑰酱无骨炸鸡(半份)🍗 $108最钟意呢间嘅炸鸡🐤好入味又够脆,而且啲鸡肉完全冇膏,唔肥,拣埋无骨啖啖肉,啱晒我呢啲食肉兽🤣玫瑰酱有少少甜味,有啲似蜜糖炸鸡,带一点清香🌾牛肝菌蛋包饭🍳 $102今次试左呢个菇菇蛋包饭,蛋包饭本身味道偏清,滑蛋一切开直头好似熔岩咁泻出嚟,口感滑溜🤩🌾炸芝士猪扒忌廉年糕🧀 $105年糕都系用咗芝士酱整嘅,猪扒肉内层仲包咗芝士,外皮炸到金黄香脆,芝士仲有流心效果🤤教我如何不爱它🌾烧酱油黑毛猪白切肉配大酱生菜🥬$162啲五花腩劲靓🐷酱油味腌过已经好好食,好够味,猪肉肥而不腻,包埋生菜食好似食紧烤肉咁😝建议包生菜食果阵唔好包太多大酱,否则会好咸🌾夏至士多啤梨香蕉奶昔🍌 $48香蕉味道较浓,士多啤梨味占较少,饮落又唔会系好杰果种,亦都唔太甜,饮得出真材实料🙌🏻🌾盛夏冰爽西瓜柠檬梳打🍉 $48杯入面有粒粒西瓜肉😍夏天饮好解渴,汽水个底味道就较甜,胜在有果肉搭够🌾韩式杂莓牛角包窝夫🥐$72上次食嘅时候已经觉得好正😈邪恶之选,所以今次再encore。最近韩国大热嘅牛角窝夫🧇,牛角包嘅口
🌾玫瑰酱无骨炸鸡(半份)🍗 $108
🌾牛肝菌蛋包饭🍳 $102
🌾炸芝士猪扒忌廉年糕🧀 $105
🌾烧酱油黑毛猪白切肉配大酱生菜🥬$162
🌾夏至士多啤梨香蕉奶昔🍌 $48
🌾盛夏冰爽西瓜柠檬梳打🍉 $48
🌾韩式杂莓牛角包窝夫🥐$72
上次食嘅时候已经觉得好正😈邪恶之选,所以今次再encore。最近韩国大热嘅牛角窝夫🧇,牛角包嘅口感但系窝夫嘅外型,加埋水果系上面啱晒打卡✅
屯市真系好大🫣成日喺到都迷路,位置系新开嘅foodcourt隔黎。所有菜式都好colorful,味道亦都唔差😚 打卡啱晒