2016年9月29, 同班friend去旺角食完嘢,佢哋话要食甜品带左我来这里, 离远见到贵花甜 个招牌 跟住大家都有几个问号,上番openrice睇到先知原来全线结业, 我仲话我前年食过大围我觉得好难食 点知原来呢间系同一间改左名载,在早两天我也在深水埗哪间吃过觉得普普通通只系得过平字, 我而家知点解佢要改名因为太难食太多差评, 不过都系𠮶句40蚊唔贵,但系真系好难食, 我已经系最唔容易中伏嘅嘢就系窝夫, 点知系冇味道嘅有颜色, 唔好话面粉底加朱古力粉, 又硬又冇面粉香又冇味道,唔要求会系热或者微暖,通常都系冻冰冰都冇所谓,但系畀食饼干更难食更无味真的好差, 比隔了两三日的面包还要差 雪糕唔洗讲一般货色, 上面𠮶个朱古力吉士朋友都话唔好食
雪糕唔洗讲一般货色, 上面𠮶个朱古力吉士朋友都话唔好食
朱古力窝夫(好硬好难食,仲 衰过食饼干面粉冇乜味都冇)