餐厅: 長洲角酪
资讯:

2020-06-05 198 浏览
有次睇ig 我真系劲白痴,见到人地系长洲地铁站影相,我重好认真咁load 咗好耐,哗,原来港铁伸展到长洲啦?!原来俾间cafe fake 咗,不过人工岛都会有,长洲有港铁都不是梦丫黎呢度嘅原因,真系唔系为打卡,系朋友话佢杯芝士角骆超好饮,佢系芝士迷,话真系饮紧杯芝士蛋糕咁㖞!咁我唔太好奶盖,所以冇试到,但我见我嘀朋友连环咁试饮,之后都不约而同咁慨叹,真系好杰~好芝士呀!咁我都好相信佢地嘅就系呢幅墙!真系怪佢太迫真~搅到我秒变智障之后我怕甜,又想养生!叫杯玫瑰四季春,因为我想少甜,收银哥哥话佢地嘅野饮本身甜度已经较低,咁冇所谓啦!但等咗一阵,收银哥哥原来话帮我较到一杯低甜嘅~呀!好窝心呀!啱哂我呢个傻白甜呀!

芝士角骆
就系呢幅墙!真系怪佢太迫真~搅到我秒变智障