2022-11-12 442 浏览
同朋友庆祝生日,拣咗 Miss Lee。揾资料时,最初被吸引的,是它的装修,因好雅致。之后再睇餐牌,有 Chef's Signature Menu, 几好㖞,可以一次过试好多唔同的菜式。所以决定订位。餐厅外观已好吸引,入内后真的觉得唔错,有空间感,灯光柔和。感觉舒适。那天叫了2份餐,所有菜式都好有水准,名乎其实的好睇又好食。除咗装修好,食物好,服务都非常好。每上一道菜,侍应都会同你简单讲解菜式的材料。而另一样好贴心的安排,由于我叫的Menu 只有一种甜品,冇其他选择,反而第二个 Menu 有我想试的陈皮炖蛋,所以便打算额外叫一个试下。点知小姐主动话不如问下厨房可否转换,咁我哋就唔使叫,结果可以转,我就可以试齐两种甜品。食素嚟讲呢个价钱真系咁平,但值得试,因真系几好食,每道菜用心制作,物有所值的。
同朋友庆祝生日,拣咗 Miss Lee。

那天叫了2份餐,所有菜式都好有水准,名乎其实的好睇又好食。

前菜 : 牛油果挞,海苔脆片
菇丝粉皮