2009-11-15
之前4点左右去未开,今次去度5点几都未开,忍唔住问d街里,,话6点几至快,,我就去左旺角行阵,晚上都饱饱地,但唔想再等第3次,一于行去试埋佢!去到排第5,6度,比呢度见到d相既人龙小d,但个时巳10点几,,系咁上下啦,,叫左一串7$牛杂算,,试晕哂嘛可以,,是头婆唔知见无乜人龙定点,,好似好细心慢慢逐件吉上竹签,,此时见到好多旧,份量十足,但系每件都比街边既短d,但咁至好,卖相又好d,口细人士都食得到嘛!当然我口大不足2mins食完,每件都好爽口,有味,的确不错,如普通街头系3分,呢度就比我觉得有4.5分下次再试,好彩唔系离旺角好远,,去惯信和,潮流,行黎都系8mins度...环境并唔系令就得,有气氛,形做到warm既街头感觉都可以高分