2023-11-14 124 浏览
啱啱嚟到呢间食店,被佢嘅香气招引入内。𠮶阵啱啱坐低,已经可以闻到飘动喺空气中嘅肉香,胃口大开。咁我就叫左份 烧汁扒餐意粉,先嚟讲下啲意粉啦!每条都煮得啱啱好,入口即溶,啲面都有啲小小弹牙嘅感觉,带住淡淡嘅小麦香气。啲汤底更系异常鲜美,佢嘅味道系咁地丰富,真系一种对味蕾嘅享受。𠮶一份扒餐,焦香嘅外皮下隐藏住极嫩滑嘅肉质,每一啖都好似系喺嘴里跳舞。而啲烧汁更系呢一款菜式嘅灵魂,微微嘅辣味同香料交织,带嚟一阵迷人嘅风味,真系俘虏晒我嘅味蕾。唔好唔提啲摆盘啦,真系靓到冇话讲,色彩搭得啱啱好,一啲都唔油腻,相当吸引眼球。啲菜嘅热气同香气彷佛好似一种拥抱,唔单止系饱足,更加系心灵上嘅满足。
2023-11-05
午餐