朋友介绍所以嚟食lunch. 一入间餐厅时感觉service已经唔错,D staff 笑笑口咁带我入座, 拣咗9件寿司set lunch, 每一次寿司嚟嘅时候佢哋都好有心机和礼貌咁介绍每一件寿司同埋上面嘅食材配搭, 寿司系三件三件咁上嘅! 我觉得本身寿司嘅材料已经好新鲜而且加上佢哋配搭嘅配料和source 出来嘅口感同味道很配和好味。而且海胆寿司俾好多海胆好似成板上咁,非常新鲜!就算好普通嘅吞拿鱼卷都做得很好,啲吞拿鱼好嫰口. 而蒸蛋嘅汁也配合得好特别,透明一层咁有瑶柱!最后个set亦都有包雪糕亦唔错!虽然话系得9件寿司但系其实分量亦足够很饱, 好耐都冇食过咁满足同新鲜嘅寿司! 下次会再去!(最初𠮶六件寿司唔记得影相只系影咗最后𠮶set同埋蒸蛋)

(最初𠮶六件寿司唔记得影相只系影咗最后𠮶set同埋蒸蛋)