今日过来屯门市广场, 去食好耐无去的椰林阁🍽️叫左两个晚餐, 一个杂扒🐽🐮🥦🥓🍟一个三文鱼扒🐟白汁意粉另外加$转酥皮忌廉粟米汤🌽同加$叫左个大虾🦐沙律🥗, 等在一阵沙律送上, 味道也整得几好, 虾🦐亦新鲜, 唔会有好大阵雪藏味, 但我个人觉得如果用圆碟装住, 会更加靓仔d😅, 之后送来杂扒, 有薯条🍟, 肠仔, 烟肉🥓, 火腿, 牛扒🐮同猪扒🐽, 另外也送来三文鱼扒白汁意粉🍝, 卖相也精致, 两个餐的份量也不少😆, 之后再送来酥皮忌廉粟米汤🌽同两片蒜蓉包, 个汤也好味, 但我个人觉得咸左d, 而且个汤好浓但太结🤣😂, 再加上一片酥皮同一块蒜蓉包,饮晒已经饱到上喉咙😂, 之后食件三文鱼,味道唔错, 外层有d照烧汁, 煮得好味☺️, 白汁意粉也煮得唔错😘超好食😁🫶个扒只系试左少少猪扒, 味道几好, 整体都有80分, 而且坐宽阔卡位, 又唔会赶你走, 不过可能周围太多食肆, 所以依度都系比较静😄😀
2024-09-10