之前食开铜锣湾分店 一路都觉得好好食 介绍朋友试直到转到沙田工作 一试呢间分店第一次已经失望 因我完全不能接受芫茜味道 一而再再而三提waiter走芫茜 结果米线上枱已见到有芫茜 同waiter前后反映两次 第一次就咁毕走 第二次重新煮过 都系同一碗 所以我依然食到有芫茜味 可能赶收工 我都算 当一次失误到今日第二次来 叫左红豆冰 一来无乜奶味 好淡 再食红豆系酸 同waiter讲完 道歉都无声 净系问我转唔转其他野饮(明显红豆摆左好耐无新货 咁就收人$22)然后人类总要犯同样错误 难怪我碗米线等左咁耐 原来又系忘记走芫茜 就咁毕走再煮过就以为无左浸味 但由于我真系太讨厌芫茜 所以食得出 我朋友个碗完全无芫茜味 所以唔会存在可能烚米线/配料都落左芫茜先有芫茜味总括可能只系加盟店/沙田分店细无人做品质监控 呢间分店一定无下次!
之前食开铜锣湾分店 一路都觉得好好食 介绍朋友试