2009-07-13
谂住hea得耐d, 所以上网search下tst有咩好cafe, 见到呢度好似几多"好评", 于是打黎订位, 点知7.15pm去到, 无人啰, 直至到我地9pm走, 先得几个后生仔黎讲番佢既食物先, 有set dinner 既, 我地叫左海鲜意大利饭, 同埋鸭胸意粉, set dinner包括前菜,餐汤餐饱, 饮品是日既前菜系杂果沙律, 呢个好似好甜,唔知系咪加左糖水餐汤: 忌廉粟米汤, 呢个真系好正, 仲要加埋牛油多士, 好正主菜: 个饭就一般喇, d汁多左d, 搞到好似好杰好湿咁, 海鲜唔够多反而个意粉ok d, 鸭胸唔会差得去边, 都几林, 个汁都ok架, 但好似d意粉唔系太入味啰饮品叫左杂莓花茶, 壶上, 不过无加蜜糖架, 所以煲煲下, 觉得酸其实成晚唔系人多, 但侍应既效率就慢左d啰, 入座唔会主动比水我地, 要问先有喇, 佢好似做完一样先一样, 好奇怪, 可能呢度cafe, 系hea挂但一赞既系佢既环境, 真系几舒适既, 又近mtr,够方便
是日既前菜系杂果沙律, 呢个好似好甜,唔知系咪加左糖水
但一赞既系佢既环境, 真系几舒适既, 又近mtr,够方便