2019-04-11 480 浏览
又到左女朋友生日既日子,咁就系屋企附近揾下有无啲咩好食既野啦跟住就揾左呢间坐落系将军澳既鲔世市场,由于店内座位有限,十分建议各位预约,一到埗,就紧系睇下个餐牌先啦,主打呑拿鱼既鲔世市场又点少得叫番件呑拿鱼寿司呢,同女朋友讨论左一轮之后,就叫左附图既几款美食!1. 各类寿司一个字,新鲜,尤其系呑拿鱼同帆立贝,基本上唔配任何酱料都ok2. 赤海虾剌身唔知大家对食虾剌身既感觉系点,但小弟一般会食埋个虾头既,但有阵时如果只虾唔够新鲜,个虾头系会腥兼臭既,呢度既虾剌身放心,无呢个问题3. 葱呑拿鱼腩海胆丼之前提到呑拿鱼寿司不错,今次加埋葱花又系另一个层次,食得出师傅系食材上既心机,配合埋海胆直头very good,值得一提既系呢款丼价钱唔算贵,但份量够食,推介!最后女友表示螺肉寿司都好好食,特此P.S.一句(姐系佢对今餐满意啦)好啦,睇下下次会食啲咩好野先

1. 各类寿司

2. 赤海虾剌身

3. 葱呑拿鱼腩海胆丼

最后女友表示螺肉寿司都好好食,特此P.S.一句
(姐系佢对今餐满意啦)

好啦,睇下下次会食啲咩好野先

2019-04-01
庆祝纪念