2021-12-08
极上千岛樱海景放题 (荃湾).又到纪念日日子,男朋友话好耐无食放题,今日收工就过荃湾去下我从未去过嘅海之恋商场!如果日头黎个view应该几好,我地坐真系对住个海皮,啲位又空旷(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)舒服!.一去到可以出去拎饮品同少量食物,佢有青口,虾,一啲炸薯格,葡挞呢度喜欢日本酒人士必到,因为佢嘅清酒同埋梅酒都系无限任饮,不过我近排实在唔想再吸入酒精😂所以见到都有啲却步.佢嘅食物选择唔算多但种类多,刺身,寿司,炸物,手卷,一啲熟食料理以及烧物天妇罗等.刺身基本上就系食放题必叫,佢嘅甜虾带子同埋赤贝都几出色,特别系赤贝超级之冰冻爽口.串烧类,海虾,鸡软骨,翠肉瓜以及黄金烧帆立贝都很不错!.甜品部份,出面有得任食一啲泡芙,啫喱,雪米糍,仲有movenpick雪糕不过限左每人一杯!.📌 极上千岛樱海景放题 (荃湾)荃湾大河道100号海之恋商场3楼3013号舖环境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️⭐️价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️
一去到可以出去拎饮品同少量食物,佢有青口,虾, 一啲炸薯格,葡挞
佢嘅食物选择唔算多但种类多,刺身,寿司,炸物,手卷, 一啲熟食料理以及烧物天妇罗等
串烧类,海虾,鸡软骨,翠肉瓜以及黄金烧帆立贝都很不错!
📌 极上千岛樱海景放题 (荃湾)
荃湾大河道100号海之恋商场3楼3013号舖
环境:⭐️⭐️⭐️⭐️