2022-04-07 270 浏览
相信麦当劳人人都食过,你哋最钟意边个餐呢?小编就比较钟意食脆香鸡翼餐,即系2号餐!一定要配泰式辣酱先好食!今次用餐就较得都可以接受嘅。但系仲有进步嘅空间!首先卖相都满意嘅!唔会话太过难睇既!排列上可以再做好少少!味道都OK嘅,都脆香同够热既!可以合格 Pass既!汽水虽然就比较普通!唔系好够气!但系都可以接受嘅!至于薯条就林咗少少!不过都可以勉强接受!至于服务方面!都好有礼貌,有耐心去听人叫咩食!可以合格嘅!但系有啲位置仲可以再做好啲是次用餐是脆香鸡翼餐!鸡皮都炸得好脆,而且都系新鲜炸出嚟,拎上手都觉得热嘅!鸡肉都唔会话太孩既!最后亦都唔会太多油!控制得唔错嘅!唯独薯条就有改善空间,薯条有啲真系比较林,同埋落多少少盐可能会更加好,整体来讲都可以接受!可乐都总算够气,而且味道都唔会话太淡!well done!

2022-04-05