招聘中
最高可达 $21,000
月薪
月薪 (面议)
更多好工 (5)
餐厅: Délifrance (大有廣場)
资讯:

2024-09-04 331 浏览
有位网友介绍我黎呢间餐厅食野因为前几日系我既生日所以想食一餐好好味既野食个网友佢话呢间食物好好味所以我趁住放假去左呢间餐厅食野第一次黎呢间餐厅下午茶时间唔驶等位正呀!😌食左个卡邦尼唔驶等太耐时间就有得食呢碟卡邦尼好好味🤤热辣辣食正呀碟里除左意粉,仲有烟肉同磨菇而咖啡热辣辣好饮,好滑咖啡上既拉花好靓我好喜欢🥰本来心情唔系咁好睇到个拉花咁靓令唔开心既心情一扫而空而碟沙律既番茄片、沙律菜好新鲜,有提子干粒好食,面包粒又香脆,沙律酱好味🤤最后食左个甜品,呢度既心太软既卖相好靓,心太软热辣辣好味,里面系流心朱古力酱,士多啤梨粒新鲜,呍呢拿雪糕够冻好味,碟上系朱古力酱食完咁多野真系好饱好满足值得一提呢度既侍应服务态度都好好👍🏻又有礼貌下次有时间等话会再去试下食其他食物
有位网友介绍我黎呢间餐厅食野

食左个卡邦尼
唔驶等太耐时间就有得食
呢碟卡邦尼好好味🤤
热辣辣食正呀
碟里除左意粉,仲有烟肉同磨菇

而咖啡热辣辣好饮,好滑
咖啡上既拉花好靓
我好喜欢🥰