2009-07-12 25 浏览
之前系深水埗实习偶然都会黎食下,自从实习完左之后都无黎过,我之前食第一次既时候已经同我妈咪讲话要同佢黎食,直到今日先黎到一去到发现竟然要排队...我之前次次黎都唔驶,可以因为今日星期日啦,条人龙无停过,系keep住有人加入的,大热天时咁样排法都几辛苦,好彩排左 5-8 分钟到就有位啦叫左:猪润面/润牛面"讲黎讲去佢吸引既原因都系因为个汤底姐,但真系好正,不过我觉得今次已经比我之前黎淡左,但妈咪都话ok㖞,够浓味D猪润好在切得够薄同埋入味,平日食个D会无咩味。不过D面就麻麻地啦,好淋一D口感都无,而且几乎系无咩味的,下次都系要米粉好过咖央西多"呢个系我第一次食,我自己就几钟意啦,因为我觉得佢好香蛋味,我最钟意食蛋架啦 =)而且佢感觉一D都唔热气,D咖央酱唔会过甜,刚刚好咖啡"都OK啦,因为佢好浓味的,但就好似酸左少少,可能我唔系咁惯啦,但都觉得好过一般茶餐厅个D佢都唔会有好催你走既感觉,不过你见到出面咁多人排队,都唔好意思阻住人地做生意,所以食完就拿拿声走人

叫左:
猪润面/润牛面"

咖央西多"
而且佢感觉一D都唔热气,D咖央酱唔会过甜,刚刚好

咖啡"

猪润面