2021-09-19
武汉肺炎搞到日日戴口罩, 扫街食嘢都唔方便, 但系行到口渴都要买嘢饮架啦, 唔通口渴死我咩......响TST 行, 想饮嘢就梗系去厚福街呢几间铺啦~ 唔同FD 想饮唔同嘢都得, FOODCOURT 咁, 想饮边间就边间, 唔驶夹埋买一间~ 我今次就拣咗茶理史, 叫咗佢既乳酸激柠龙珠~ 好好饮呀真系~ 有益力多味又有茶味, MIX 得好好, 龙珠又好好食㖞~ 最SURPRISE 系佢既激柠, 系用新鲜柠檬架~ 好大旧柠檬响杯入面, 佢手渣晒D 汁出黎, 正呀~ 饮落D柠檬味有好FRESH 既感觉, 但系又唔会酸㖞, 同D 益力多味中和咗, 真系好好饮~ 几时先可以唔驶戴口罩, 可以响街边饮边食呀..... 武汉肺炎, 你乖乖地留响你老家, 唔好再周围去喇, 知唔知呀~
乳酸激柠龙珠