其实平时行旺角行人天桥 都见到呢一间桥底come buy 成日排长龙今日就同朋友经过一于去买番杯试吓啦!实不相瞒依家饮杯珍珠奶茶都好讲gimmick 唔够特别都会比下去~而呢一间绝对做到有噱头!其实唔使入到铺头 就算行过 都会俾佢呢一部萃取茶叶机吸引眼球每一次萃取嘅时候都会喷出擎天蒸气 你话系咪唔饮得都睇得先?佢哋嘅主打系sell 茶叶所以佢哋嘅饮品选择相比起其实唔多 好搞笑嘅系我哋三个都不约而同拣咗茉莉茶可能女仔都系钟意啲清淡啲嘅味道不过,我哋配嘅口味口感都唔一样~凤梨绿茶加椰果——第一啖饮落去凤梨都几酸 不过慢慢接受左其实好易入口 加埋椰果有咬口 而且令甜度增加balance番菠萝嘅酸味龙眼蜜奶霜绿茶——龙眼蜜超级甜 建议各位绝对要拣半糖or 无糖奶霜够厚唔会好腻 每一杯成惠$35~台式饮品黎计都算有啲贵呀~不过呢度真材实料 用原茶叶冲茶 绝对啱晒钟意㗳茶嘅人!
今日就同朋友经过一于去买番杯试吓啦!

实不相瞒
每一次萃取嘅时候都会喷出擎天蒸气 你话系咪唔饮得都睇得先?

佢哋嘅主打系sell 茶叶
所以佢哋嘅饮品选择相比起其实唔多

好搞笑嘅系我哋三个都不约而同拣咗茉莉茶
可能女仔都系钟意啲清淡啲嘅味道
不过,我哋配嘅口味口感都唔一样~

奶霜够厚唔会好腻