难得男朋友揸车出现系港岛区 当然去东大街揾下有咩好食 上openrice睇下有咩野食啦 见到哩间拉面有21个好评 只有1个差评 价钱又合理 心谂都应该ok 食完真系忍唔住要打第一篇文入到店内整净 装修靓 但侍应姨姨操一口唔流利既广东话 再掉个menu比我地 心谂 哩d服务真系⋯叫左个$288 2人set 前菜有蕃茄沙律 小食小煎饺子 吉列猪扒 芥末鸡翼 主菜有得简 黑蒜油豚肉拉面 或地狱拉面 还有汽水及甜品上菜速度快 先黎既系蕃茄沙律 蕃茄杂菜加现成沙律汁 冇乜野几开胃👌🏻我地都唔食得辣 简左黑蒜味 拉面上枱既时候卖相唔错 有一块紫菜 葱 及木耳 面层明显见到有层油 睇落好似唔错 豚肉肥瘦适中 哎落几软 ok试一啖汤先 濑野 完全冇黑蒜香味 又冇猪骨汤底味好似食紧用好多水开稀左既汤底 仲要简硬铺层油系面头 好失望煎饺子 ok 现成野吉列猪 都系现成野 一夹起吉列同肉分开⋯⋯主角:芥末鸡翼 芥末味浓到苦 系苦 又带点供鼻 系我咁大个女食过最难食既鸡翼4只入面 只系食左一啖就食唔到落去本身我唔算系好识食既人 只系好为食 但有时候遇到一d餐厅根本就糟蹋食物 完全求其比d野人食 就好嬲 真心好

煎饺子 ok 现成野
吉列猪 都系现成野 一夹起吉列同肉分开⋯⋯

4只入面 只系食左一啖就食唔到落去

真心好想知道咁多好评系点黎 希望哩个所谓既‘拉面’ 可以比番少少良心 卖出去之前 自己先试下好唔好食

男朋友话:今餐最好食就系个蕃茄沙律 同埋支可乐