2020-04-17 60 浏览
最近因为疫情,都少咗人出街食饭,变咗再加上政府嘅规则,啲食客距离都比较远,边相出去食饭都多咗一份安心。嚟咗呢间位于路德围嘅楼下冰室,原来佢喺荃湾都有其他分店㖞,嚟紧鲗鱼涌都有分店?越开越多餐牌选择都多,价钱适中啦,又唔系特别平又唔系特别贵。我就拣咗个牛乳炒蛋蕃茄通粉,加咗猪润,啲猪膶都爽口,真心个炒蛋系好食,佢话甜甜地有啲牛奶味,蕃茄汤底酸味同甜味道恰到好处,食到有蕃茄肉,好食又健康。另外配搭左款小食就系脆炸鸡粒,几香口,表面啲粉辣辣地令个味道几香,估唔到有咁多粒,好丰富。朋友就叫啲特色野,蚝仔泡饭,我哋叫咗小凡但系饭嘅份量其实都唔少,里面有啲芫荽香葱,完全提升晒个味,蚝仔唔算好大粒,但系份量都多,整体都唔错下次可以翻Check!嘢饮我哋都拣咗华田脆脆,好大杯,上面一粒粒𠮶啲估计系𠮶啲早餐谷物整碎咗,变咗好有口感又好味,钟意食嘅不妨叫呢个试试。

餐牌选择都多,价钱适中啦,又唔系特别平又唔系特别贵。