2021-12-12
一入到店即有惊喜,空间感十足又几干净高档,唔似有啲火锅店周围痴立立👍👍一坐低就有一个鸡煲,叫咗小辣,份量两个人食刚刚好,鸡肉好入味,鲜香爽滑。食完鸡煲就开始食靓火锅啦😋😋汤底我哋拣咗花胶胡椒汤同姬松茸益菌汤,每枱一份海鲜拼盘,有帆立贝,鲍鱼,花蟹,东星斑,墨鱼,象拔蚌,非常丰富最紧要质素好又新鲜,鲜甜十足👍👍 跟住落来当然唔少得啲靓肉啦,佢有哂牛,猪,羊,全部叫哂一碟先,真系唔错,有肉质软嫩嘅美国SRF黑毛和牛,肉汁丰富嘅安格斯肩胛肥牛,软熟嘅西班牙黑豚肉和羊味浓郁嘅蒙古羊肉卷,最后同friend再叫多黑毛和牛同黑豚肉各八份,真系够晒回本🤣🤣 我哋仲叫咗其他食品,有水饺,云吞,黑松露虾丸,丰盛菜蓝,鱼皮同响铃,全部质素唔错,虾丸好弹牙好食😋😋 有啤酒汽水任饮之外仲有每人限order一杯movenpick或者 dryers雪糕,其他牌子可以任食😍😍 真系要留番个肚食先得😆😆 呢间系手机自助落单,好方便,食物咗好快送上,服务员会不时睇下要唔要加汤,服务水准真系好👍👍我哋7点前埋单人均消费$275,真系好抵食😋😋