2024-12-10 526 浏览
一路都钟意poke bowl,今日经过呢间,见到都几多人食+有人排队,就去试下😆🔸 辣味波奇 Spicy Poke ($105)本来有谂过自选盖饭,但见到佢呢个preset嘅bowl已经有两个主菜,觉得好吸引😍一上菜就见到好多配料,有三文鱼、虎虾仁、泡菜、蟹柳、紫洋葱、紫菜,好丰富💖三文鱼同虾仁都好新鲜,辣味唔会盖过食材嘅鲜味✨👍🏻酱汁仲可以另上,可以自己调节加几多😌🔸 三文鱼豆腐海带味增汤 ($12)汤好鲜甜,唔系落味精𠮶种😍甚至真系食到三文鱼🩷🔸 和风牛肉饭(配溏心蛋) ($69)餐单写住系即叫即制,所以食落去热辣辣🔥牛肉惹味😋 配上洋葱、芝麻😋溏心蛋好流心,配饭一流✨🔸 Oreo曲奇奶昔 ($40)虽然有啲贵,但系佢嘅奶昔真材实料用新鲜牛奶整💛 因为饮落去绝对唔系死甜𠮶种,仲饮到好香嘅牛奶同oreo味😋整体而言,食物大份又新鲜💕 不过位置唔多,坐得有少少逼。但如果想食健康啲,都可以不妨试下😆

🔸 辣味波奇 Spicy Poke ($105)
三文鱼同虾仁都好新鲜,辣味唔会盖过食材嘅鲜味✨👍🏻
酱汁仲可以另上,可以自己调节加几多😌

🔸 三文鱼豆腐海带味增汤 ($12)
汤好鲜甜,唔系落味精𠮶种😍
甚至真系食到三文鱼🩷

🔸 和风牛肉饭(配溏心蛋) ($69)
餐单写住系即叫即制,所以食落去热辣辣🔥
牛肉惹味😋 配上洋葱、芝麻😋
溏心蛋好流心,配饭一流✨

🔸 Oreo曲奇奶昔 ($40)