2021-07-17 1138 浏览
同朋友系旺角行完街,shopping 完,去食返个晚餐补充返d 体力。就黎左呢间食晚餐,睇完份menu 见到海胆生蚝有半价优惠(原价$198),就大家一致决定要order 呢样野。因为觉得好抵。🤣之后各自再拣左:杂锦烧肉定食 $168呢个定食,有沙律,少量刺身,汤。烧肉类别有 牛肉,牛舌,鸡肉同埋菇,份量岩岩好,d 牛肉都好够牛味,烧完仲有肉汁,鸡肉都好滑👏🏻👏🏻烧安格斯牛扒定食 $148呢个系厚切既安格斯牛扒,仲有d 沙律,汤同少量刺身既定食。安格斯牛扒好厚身,烧完既牛肉,咬入口,会食到好浓既牛肉味。好岩我呢d 好钟意好重牛肉味既人🤣🤣讲埋个海胆生蚝,海胆入口就溶化。生蚝好鲜味,好肥大肉厚既口感🤣🤣配合埋海胆同鱼子,好正同更有鲜味👏🏻👏🏻价钱唔不贵,份量好足够,食到饱晒👍🏻
之后各自再拣左:
杂锦烧肉定食 $168
呢个定食,有沙律,少量刺身,汤。

烧安格斯牛扒定食 $148

价钱唔不贵,份量好足够,食到饱晒👍🏻