2023-04-19
🌍TNC·picnic set $255 for two依家天气开始热 真系要捉紧春天最后嘅尾巴去野餐☺️☺️因为我哋行山唔想带咁多嘢 见到大自然保护协会(TNC)因为地球月推出既呢个环保野餐套餐 所以就决定试下啦😎佢呢个picnic set比我想像中更加丰富 佢系包左1个野餐篮 1张格仔纹既野餐垫 2个野餐盒 2个可以重用既杯 餐具 2人份既野食 所以系真系可以好care free咁去野餐 开心🥳·crab salad l parma ham french toast l souffle l two drinks佢啲嘢食以野餐既standard黎讲我自己觉得几出色😈😈佢个沙律真系有海量嘅蟹肉 虽然佢呢个个mustard落得重手啲 就咁食有啲辣 但系捞埋牛油果同啲沙律菜就刚刚好🥗之后佢个french toast都相当之唔错 佢系真系热辣辣新鲜整比你 加埋上面个parma ham 好夹🍞个疏乎厘pancake都比我想像中好食 佢个蛋味好浓 士多啤梨都好甜🍓不过因为闩咗个盒嘅盖 有倒汗水 食落偏湿左少少 所以如果大家食既话记住唔好闩盖🤣🤣嘢饮既话我自己几推介佢个lemon soda 佢入面真系
picnic set $255 for two
佢啲嘢食以野餐既standard黎讲我自己觉得几出色😈😈佢个沙律真系有海量嘅蟹肉 虽然佢呢个个mustard落得重手啲 就咁食有啲辣 但系捞埋牛油果同啲沙律菜就刚刚好🥗之后佢个french toast都相当之唔错 佢系真系热辣辣新鲜整比你 加埋上面个parma ham 好夹🍞个疏乎厘pancake都比我想像中好食 佢个蛋味好浓 士多啤梨都好甜🍓不过因为闩咗个盒嘅盖 有倒汗水 食落偏湿左少少 所以如果大家食既话记住唔好闩盖🤣🤣嘢饮既话我自己几推介佢个lemon soda 佢入面真系好多果肉 而且饮落好爽 好适合野餐🍋咖啡嘅话就建议大家走冰 如果唔系依家天气咁热 啲冰溶得好快 杯咖啡就会偏淡🧊😂😂