2012-01-03 8 浏览
12月16日同同事出左去食晏,本来只系两个人去,最后变左四个人一齐去呀!!好开心多人d可以叫多d嘢一齐食呀!我地食12点,一食饭即刻行出去,好彩仲未开始等位呀!好似傻左咁叫左好多嘢食呀!小笼包热辣辣好多汤汁,好味呀!!个皮好薄身的,入面的肉唔会太大旧,啱啱好.担担面真的好好味,个汤好浓好香,面又弹牙,辣辣地好开胃醉鸡醉鸡都好入味,同埋鸡唔会好肥,正呀!手抓饼这个都好好味呀,我第一次食炸,好香口,唔会太热气,加d汁一齐食仲正鱼香茄子呢个同事话好好味的,我都系第一次食炸,真的好味㖞,好香唔会好辣,唔会好多油,茄子吸晒d酱汁真的很入味及唔会煮得太淋,啱啱好鸡丝粉皮这个都好好味,有青瓜丝,鸡丝及粉皮,麻酱,捞埋一齐食真系好香呀!冷面呢个我都系第一次食炸,又系麻酱,唔怪得咁好味啦,又系辣辣地,好香好味呀我地四个人真的食晒d嘢,好劲呀!食店开始有人等位啦,原来我地系要一个钟交枱架,不过时间都好足够,因上菜速度都好快.服务都好快都好好.今次好开心因有好几样嘢都系第一次食,多人嚟食真的可以选择多好多.
我地食12点,一食饭即刻行出去,好彩仲未开始等位呀!

好似傻左咁叫左好多嘢食呀!
小笼包
担担面
真的好好味,个汤好浓好香,面又弹牙,辣辣地好开胃
醉鸡
醉鸡都好入味,同埋鸡唔会好肥,正呀!
手抓饼
鱼香茄子