2017-05-29 138 浏览
今日去咗屯门v city嘅分店,分别同朋友一人叫咗一碗糖水,落单时间10:42。可能我哋食得比较快,佢地嘅员工好快就嚟收走咗啲碗,之后讲咗句:后面仲有好多人等紧!但𠮶阵只喺10:55分。咁我哋原本喺想再坐多阵倾计,但基于个位员工𠮶句,真系唔知点坐落去。去俾钱𠮶阵同佢地收银同事反应咗:乜原来我哋喺食快餐?收银同事就揾返当时同我哋讲野个位同事问返,而个位同事嘅态度奇差,仲讲:下,我哋喺靠𠵱2个钟跑数,同埋我冇叫你哋走,喺同你地讲声后面好多人等ja!最后出埋张单时间11:02,前前后后4个字,第一次食咁快嘅糖水,而味道亦都唔喺出色,只喺普通味道,更多人等、更出色嘅糖水铺都唔会咁快赶人走喇!第一次食亦都系最后一次。
$30 (宵夜)