2008-06-08
今日收到又晚左,同d同事收工11點幾去左一壽司食宵夜,其實門口已經好多人,宵夜時間有discount50%,真係好抵,可惜我得等左半個鐘先有位,入到去都差唔多12點, d waiter已經不停叫last order叫我地order野食,好啦,我地都知道佢地1點鐘收工,只好快d叫野食啦.野食已經上得唔快,12點40分先叫做差唔多上完,我地幾個女仔,已經用極快既速度去食, 但係到左1點我地仲有好多野都未食完,d waiter已經不停同我地講叫我地走啦, 差不多1,2分鐘就叫1次,雖然佢地都唔算係冇禮貌, 但叫左好多次我地都唔好意思食落去,係禁趕既時間我地真係冇可能食完,又唔可以打包返去食(因為特價時間), 其實佢地反正都未收到,點解唔可以俾多15分鐘我地食呢!!!講真佢d野食都算唔錯,宵夜時間又抵食, 但要我係禁趕既時間去食, 真係好似返工老細追我交project禁好有壓力,下次都係唔好係呢d時間去好了.
可惜我得等左半個鐘先有位,
好啦,我地都知道佢地1點鐘收工,只好快d叫野食啦.
野食已經上得唔快,12點40分先叫做差唔多上完,
係禁趕既時間我地真係冇可能食完,
點解唔可以俾多15分鐘我地食呢!!!
講真佢d野食都算唔錯,宵夜時間又抵食,
下次都係唔好係呢d時間去好了.