2024-11-03
今日去咗朋友屋企训两晚✨夜晚肚饿又唔想食甘Heavy,佢就即刻同我去咗楼下佢食开𠮶间poke店,有惊喜!入到去见到啲员工全部系度切紧啲材料, 店入边都摆满左新鲜生果,poke碗选择都几多下🧡选择困难症既我当然系拣咗佢帮我set好晒既signature bowlSpicy wave ($98 regular size)本身好肚饿,谂住拣large size,朋友即刻劝退我最后拣咗regular size真系超饱!!🫨一上枱真系吓亲,啲料多到泻!表面已经5大块火龙果,仲要切得好工整!我拣咗一半寿司饭一半沙律菜,暖暖地嘅饭加上一大堆辣辣地既嘅惹味蟹柳丝,超送饭🫶🏻沙律菜亦都好新鲜!重点系我成每一啖都系有三文鱼!大癫!!!食到最后都仲有三文鱼,啲份量多到吓亲我!食到一半已经饱饱地🤞🏻本身以为火龙果唔太夹,但系原来识识吓辣三文鱼再沟啲甜嘢系几fresh🤙🏻入面仲有洋葱丝增加咗辣度,我平时食开谭仔三小,觉得呢个bowl都几辣下,下次试吓自选拣poke!
Spicy wave ($98 regular size)