难得有时间去观塘me time 下,当然揾间舒服🥰嘅餐厅去食啦。上网揾到呢间Times coffee,怕太受欢迎,所以就预约,上到去其实都唔算好多人。-一入到门口以为会即刻有店员,点知原来呢度只系见到有一位店员系度处理紧外卖嘅单。所以一入到去其实系自己揾位坐,社恐表示好尴尬🙈。可能因为店员忙于处理外卖单,就冇时间去拎QR code俾我扫,需要我主动去问先有🥲。-今次叫咗蟹肉蟹棒明太子意粉($138),感觉真系好足料,啖啖蟹肉同埋明太子😋。虽然食蟹肉嘅时候都会发现到有少少骨碎,但我觉得都可以接受嘅。我觉得份量系足够同埋个意粉酱系好够😍~-另外,我加多$20叫杯红柚冰茶,少甜少冰,但其实都唔系好少冰,甜度岩岩好,值得一赞😆虽然店员唔得闲理我,但系点餐埋单时都好有礼貌👍🏻

虽然店员唔得闲理我,但系点餐埋单时都好有礼貌👍🏻
2024-05-22
  • 蟹肉蟹棒明太子意粉