2018-03-08
1966 浏览
公司多数春茗都在呢度食LUNCH BUFFET, 今年好过上年GE。大概讲下我食左D 咩啦烧味: 叉烧太咸, 但够新鲜, 烧鹅唔错。生蚝: 佢有几款GE, 有D 劲削....有一款都CREAMY , 睇你好唔好彩食到边款, 但整体来讲都是削....鱼类: 蒸鱼唔得, 蒸太老,又唔系斑...只是普通淡水鱼, 鲭鱼OK, 唔咸反而甜甜地, 亦淡淡肉。海鲜: 冻虾鲜甜, 豉汁炒青口都OK, 惹味,但雪藏货唔好谂住有鲜味牛扒: 有即切牛扒, 我叫佢切左算系最熟GE一部分俾我, 肉汁唔太浓, 但煮得刚好几林cheese platter: BREE OK, 另一款软软地GE唔知乜就好难食...blueberry cheesecake: 次次来都食, 唔太甜, 够芝士味, blueberry 几多。合桃酥: 暖暖的, 唔太甜, 够酥雪糕杯有芝麻同红豆这2种少见的雀巢雪糕。
烧味: 叉烧太咸, 但够新鲜, 烧鹅唔错。
合桃酥: 暖暖的, 唔太甜, 够酥
雪糕杯有芝麻同红豆这2种少见的雀巢雪糕。