2008-08-03 2 浏览
同亚妈出mk, 经过就闻一阵榴梿味, 心谂, 更系有甜品食啦.见佢又唔多人, 咪入去坐下又食下啰,入到去, 我就坐sofa亚妈坐(邓)仔, 坐坐下, 见佢唔系咁舒服, 咪同佢换位啰, 可能张(邓)仔唔系咁够大啦,咁就叫左一个 芒果檽米卷($33), 一个银耳杏仁茶($19), 同埋一个榴梿飘香($26),芒果檽米卷食落不错, 但可能本人唔系咁中意D太熟ge芒果, 我就觉得有少少酸会好d,口感几好, 檽米几软滑, 又唔系太谂。银耳杏仁茶呢个都几好, 几杰身, 都够香够滑, 唔似得满记果d咁水汪汪, 淡而无味, 梢嫌唔系太够冻。榴梿飘香呢个真系真材实料, 入边真系有好多榴梿肉, 好浓榴梿味, 又唔系泄, 因为有少少碌柚肉, 两者味道几夹两个人加埋食左$78, 又不太贵, 不过整体上都唔系咁抵, 因为d份量都系比较细
同亚妈出mk, 经过就闻一阵榴梿味
, 心谂, 更系有甜品食啦.

见佢又唔多人, 咪入去坐下又食下啰,

入到去, 我就坐sofa

口感几好, 檽米几软滑, 又唔系太谂。

银耳杏仁茶

榴梿飘香