餐厅: 加太賀
资讯:

2014-03-02 4804 浏览
其实去过好多次, 决定做下个食评, 唔识影相, 多多包涵一如以往, 唔洗等位, 即入4个人, 主打熟食, 大路野落完单好快就黎啦D食物(份量大)个蟹籽沙律太多酱, 难入口咁出名冇理由唔食丫, 次次黎都叫既花之恋, 又系超大份量, 比3条长三文鱼包住, 加埋份量起多既蟹籽, 真系唔错(份量大) 皆因我地无菜不欢, 叫左呢个炒杂菜, 讲到明比落单姐姐听要少油, 真系冇乜油, 好野 !(份量一般) 寿司黎讲个SIZE系一般, 但比起好多间既放题真系好好多....咁当然比起另外果几间大型回转寿司店个味道就一般. (海胆) 好耐冇食啦, 感觉都系好一般 (玉子&鱼籽) 都系一般, 味道同其他店既一样(份量超大) 个面太大...我好勉强先食得哂, 唔肚饿既人叫呢个一定要同人share先食得哂; 味道又系麻麻, 而且个汤底唔够热(份量大) 差唔多成条上碟, 味道同其他店食到既一样, 但呢度就整得唔㶶果下几好其实食到呢碟饭黎之前已经饱哂, 呢碟饭我都系食左两啖; 但真系唔好食! 饭干又冇味...(点解好似咩都冇味)优:比起好多间放题好得多, 唔洗book位, 坐得舒服, 野食唔会甩你单, 份量一定够食
其实去过好多次, 决定做下个食评, 唔识影相, 多多包涵

一如以往, 唔洗等位, 即入
4个人, 主打熟食, 大路野
落完单好快就黎啦D食物
沙津
(份量大)个蟹籽沙律太多酱, 难入口
花之恋
炒杂菜
海胆寿司, 鱼籽寿司, 玉子寿司
) 好耐冇食啦, 感觉都系好一般 (玉子&鱼籽
) 都系一般, 味道同其他店既一样
烧猪颈肉拉面
猪软骨拉面
拉面
烧鲭鱼
日式炒饭
优:比起好多间放题好得多, 唔洗book位, 坐得舒服, 野食唔会甩你单, 份量一定够食有突同满足, 生肉熟食样样有

缺: 味道唔够出色, 价钱就睇你点比,
2014-03-02
花之恋