2021-10-11 201 浏览
星期日系尖沙咀行街,原本谂住食麦当劳悭钱,发现到原来嘉宝汉堡就系麦当劳🍔附近,见麦当劳又多人又其实加咗价,就决定试吓嘉宝,依家谂返转头,觉得果然无决定错🤤。其实之前都已经听朋友讲嘉宝又高质又抵食,一直都好想试吓😬。我哋叫咗两个汉堡再加薯条🍟同蕃薯条🍟再送嘢饮,人均都系$70,非常之抵食🤑。汉堡方面,首先系黑菘露芝士牛堡🐮,黑菘露🍄味十分浓郁,汉堡扒非常juicy,芝士量亦适中(唔似麦当劳咁个包已经细,啲芝士同馅仲要再少果个包),拼埋一齐,真系令人食到停唔到口🤤。至于烤菇芝士牛堡🍔,烤菇充满菇嘅香味,亦一啲都唔干非常之juicy🤤🤤,混合汉堡扒嘅肉汁,食完令人返唔到转头😋😋。总结来讲,又好食又抵食,非常建议佢开多啲分店,特别系嚟铜锣湾,咁我就日日返工都可以食😌。

其实之前都已经听朋友讲嘉宝又高质又抵食,一直都好想试吓😬。

烤菇芝士牛堡

黑菘露芝士牛堡