今日见到铜锣湾呢间日式小店几抵,lunch都系68-88蚊,除左饭同主菜仲有前菜、面豉汤同饮品,如果系附近酒店住落黎食或者叫外卖都系一个性价比非常高嘅选择!呢到装修都好用心有唔同代表日本嘅小装饰,环境都十分舒适,旺中带静,坐低同朋友倾下计唔觉唔觉就一日😗 .夜晚好似有串烧食,我地就净系试左lunch set先,佢啲野上台热辣辣仲有烟出,即叫即整👍🏻 豚肉生姜烧set好丰富,特别中意佢嘅肉质好软淋唔会有肥膏,仲非常juicy tim!酱汁都好够𩠌饭~ 而日式烧汁牛肉乌冬水准几高,牛肉分量多,烧汁味道岩岩好,唔会太咸同时够味,乌冬好弹牙😽 我地当日嘅小菜系腌青瓜同麻酱番茄,非常开胃,食材新鲜,番茄唔会酸!.总括lunch set都好满意~见佢有happy hour优惠第二支酒有半价,期待下次黎试下串烧配酒!