2019-12-27
依间以梵高为主题既餐厅无论tea set定装修都充满艺术气息,今日趁朋友生日同佢黎左食tea庆祝👭👭Daubigny’s Garden Tea Set($498/2)依度tea set最特别既地方系上面有个音乐盒所以佢上既时候会一路播住音乐🥰咸点有烟三文鱼薄饼配鲟鱼鱼子酱,鹅肝酱配葡萄及榅桲酱,龙虾沙律包同鲍鱼丝酥饼,龙虾沙律包味道鲜甜,个包充满牛油香而且好松软☺️鲍鱼烟韧弹牙,配埋香脆既酥饼食好夹😛甜点有绿茶红豆waffle,Macaroon,芒果椰子糯米饭,迷你肉桂油条,绿茶味道浓郁而且吾会好甜,特别既系甜点有芒果椰子糯米饭,上面仲铺上左几粒芒果珠珠令到口感更加丰富饮品可以拣茶/咖啡,我地拣左latte macchiato同sunflower bouquet,拉花好靓啊岩哂用黎打卡☺️sunflower bouquet带有蜜糖味,味道好清新🥰
甜点有绿茶红豆waffle,Macaroon,芒果椰子糯米饭,迷你肉桂油条,绿茶味道浓郁而且吾会好甜,特别既系甜点有芒果椰子糯米饭,上面仲铺上左几粒芒果珠珠令到口感更加丰富 饮品可以拣茶/咖啡,我地拣左latte macchiato同sunflower bouquet,拉花好靓啊岩哂用黎打卡☺️sunflower bouquet带有蜜糖味,味道好清新🥰