2018-10-14
已经系第五次同朋友黎madhouse饮 叫左几杯craft beer 同cider 加个台湾肠食物同饮品都系一如以往完美 水准依旧可惜 到十一点钟左右 我地隔离台摆左张reserve牌 跟著我地头上部冷气就开到超冻同出风超大 完全系唔正常 本来室温应该系二十几度再隔离台个女仔都冻到要戴scarf 我地三次同店员反影冷气过冻 佢地都表现得好有热诚 话已调教部冷气温度 但事实系完全无改善 雪房一样 再过一阵 有店员过黎通知我地有人已留位唔紧要 我都就冻死 一定会自己走 放心临走我都问店员点解部冷气会突然咁冻 佢解释话间舖有3部冷气 衣家关左一部 其余两部会自动调教跟室温 因为个系统系连结住我即刻心谂 点解头先又唔使关一部冷气? 有人reserve 台就即刻要关一部 令到我地头上个部特别冻? 其实老板唔想人坐耐可以加个time limit 最多坐几耐 或者加高个minimum charge衣家用衣种手法赶人 会唔会太低手
叫左几杯craft beer 同cider 加个台湾肠
食物同饮品都系一如以往完美 水准依旧