平时都喺买开外卖 第一次入嚟堂食 原来堂食喺仲好味😋 8点零钟黎到 堂食都仲有好多位 沙发位 车仔面舖嚟讲 算坐得舒服 一口气嗌咗5个𩠌 萝卜:又冧又甜 支竹:够索汤 我觉得呢到嘅支竹喺好食过谭仔𠮶只 呢两样都喺每次买外卖都会嗌 试吓新嘢😎土匪猪扒:𠮶阵孜然味真喺好香 炸完都喺咁多汁 下次再嚟会直头嗌一份小食先得 牛肚:平时食开柱候牛腩 今次转食牛肚 炆得够冧身 但仲保持到爽口 难得 呢𠮶有惊喜 麻辣火鸡肾:分开装比𠮶赞先 啲火鸡肾够入味 如果可以再麻辣啲就仲正 仲有一样喺面底 第一次堂食 试吓唔喺平时食开嘅面先 最后嗌咗河粉 又一惊喜 喺幼身𠮶只 滑得嚟爽口 加咗腩汁同辣汁 正 堂食比起外卖喺真喺另一种体验 食完好饱肚 成碗清干净 呢𠮶价位 喺谭仔食应该唔止呢𠮶价钱 堂食又多𠮶选择 性价比好高 下次同朋友嚟 多啲人 试埋佢啲小食先得😋😋😋