Weekend最钟意一起身去coffee shop,饮杯咖啡,食个all day breakfast~去过「Ask」佢地之前嘅旧铺,搬咗之后一直都好钟意佢地嘅装修,Tiffany Blue嘅sofa加餐牌,楼底好高。见到餐牌有”Nutella Mocha”,好特别,去咁多coffee shop都未见过,但因为我执著于个咖啡有无拉花,同埋我又好想食雪糕,所以最后就叫咗个柸Iced Americano同Affogato~叫咗”Meat Lovers”,非常满足到我口味,大大块汉堡扒,肠,烟肉,薯条好香口,仲要特别讃个牛角包好松脆好味!!“Ask Burger”又系大大旧,即叫即整,芝士都仲系溶紧,啖啖肉。呢度系我周末嘅好选择!!

呢度系我周末嘅好选择!!
2018-01-20
下午茶