2024-02-03 7 浏览
呢日嚟元朗揾咗间Cafe坐chill下,白色风格配上浅木枱凳,简约装修感觉好舒服😌我哋平日lunch去到,Cafe都几受欢迎,等咗一阵先有位👉🏼Light Breakfast 同平时all day breakfast有啲唔同,欣赏佢哋嘅牛角包窝夫、酸酸甜甜嘅热情果,焦糖香蕉都好特别,炒蛋香气十足,另外仲有芝麻豆腐、沙律、乳酪,同埋串茄👉🏼冬阴功鸡胸阔蛋面 意粉口感坚韧,有挂汁效果,不过稍微辣咗啲,怕辣嘅朋友仔要小心嚟到Cafe梗系要饮咖啡☕️叫咗一杯👉🏼Latte最吸引我喺呢度嘅特色咖啡,我试咗👉🏼Lumos呢杯咖啡好特别,入口顺滑嘅奶泡,埃塞俄比亚.古吉罕贝拉嘅咖啡豆,配上白桃乌龙茶汤、橘子、桂花花酿,咖啡香中带点果香、花香,呢杯真系好好饮

👉🏼Light Breakfast

👉🏼冬阴功鸡胸阔蛋面

嚟到Cafe梗系要饮咖啡☕️叫咗一杯👉🏼Latte

最吸引我喺呢度嘅特色咖啡,我试咗👉🏼Lumos