2021-07-03
星期六如果去开元朗 都会帮衬下哗鬼拉面 呢间系我由中学食到依家既拉面店 每次都会叫餐b 因为真系好抵 另一位就会叫有刺身果款拉面我最近爱上左芝士汤底不加辣加乌冬 因为辣可以自己加 另外要猪软骨 呢度既猪软骨好入味 软骨仲可以食 次次都叫 餐寿司就叫三件三文鱼 加沙津腐皮船 三文鱼系超长果种 啖啖都好满足 沙律腐皮船好少地方有 我又想食青瓜 又想食腐皮 呢个好满足到我要求 另外一位就叫猪颈肉猪骨汤底小辣拉面 猪颈肉都好入味同琳 好好食 佢个餐包刺身 每次都叫三文鱼 而且系厚切 我屋企人话哗鬼既刺身系好新鲜 最好食架 通常我会再另叫海胆鱿鱼寿司 海胆同鱿鱼好夹 鱿鱼好脆口 海胆令到成件事好creamy另外今次试埋海胆寿司得一件 $25 海胆好多块 唔腥 连另一位唔食海胆既都话ok 侍应好有礼貌 服务态度好好 见我今日行到好热黎 佢都比个凉既位比我坐我觉得价钱ok 而且比既料好新鲜 一定会支持落去
每次都会叫餐b 因为真系好抵 另一位就会叫有刺身果款拉面
我觉得价钱ok 而且比既料好新鲜 一定会支持落去