餐厅: 丼丼屋 (HomeSquare)
资讯:

2023-05-11 185 浏览
上星期,送咗囡囡返咗学,同朋友去咗「丼丼屋」食lunch,我系丼丼屋嘅粉丝,因为好钟意饮佢哋嘅果茶,好多时叫set 的话就会配果茶,带有荔枝味,好香甜,夏天饮最正!点咗期间限定嘅「春之什锦海鲜丼」,只系$108,但刺身有6款,包括:烧铿鱼、三文鱼🍣、吞拿鱼腩、大虾🍤、三文鱼籽等,仲有大大只生蚝🦪,性价比好高!生蚝🦪好新鲜,入口仲有淡淡海水味。另外,仲点咗「盐烧鲭鱼定食配特上刺身」,刺身好新鲜,有三文鱼、大虾和螺片。鲭鱼又大条,烧到外脆内软,正!呢个set 仲有味噌汤、甜品、果茶,真系丰富到食唔哂。

生蚝🦪好新鲜,入口仲有淡淡海水味。

呢个set 仲有味噌汤、甜品、果茶,真系丰富到食唔哂。
2022-04-25
  • 盐烧鲭鱼定食