2017-08-11 792 浏览
趁暑假尾豪一次。第一次黎,可能流感问题冇爆场。贵系贵,但好食。惊贵,一大一小净系叫左一个南瓜虾烩饭,叫咁少店员都仍然态度亲切。原本爬文以为食物普通,点知系几好食,于是叫多个儿童餐。南瓜饭好食,烩饭个酱唔系南瓜,系蛋黄,够香,够特别、够开胃。儿童餐都ok,系个西兰花冇味。波波池比想像中细但够玩,仲有好多唔同类型玩具,出面playhouse 好少有,时间又岩岩好够。呢度唔止意外地好玩好食,更惊喜既系仲有店员教玩陪玩,感觉似playright,又好玩过playright 特别想表扬下呢位哥哥咁有心机陪我小朋友玩,又教砌路轨又教玩骨牌,好有开心又好亲切。哥哥仲话我小朋友系佢遇到第一个识同佢玩骨牌既小朋友,好开心...但其实我有响屋企同佢玩过下,佢应该唔系特别叻(发文主要想表扬下店员,其实原本冇打算影相写食评,懒)
(发文主要想表扬下店员,其实原本冇打算影相写食评,懒
  • 南瓜烩饭