2010-04-18
虽然寻日放工同老细炒大镬, 好彩都冇乜影响我心情.因为筹备o左2个月o既廿几年冇见中学同学大聚会就系寻晚举行,今次决定唔再坐定定,,,,所以大搅BBQ,,,,,,地点就系天台烧烤场话就话5楼..............实际要行上7楼..........冇心理准备下行到只dog咁 旺角豉油街29号天台有晒帐篷. 光猛. 仲有风扇, 因为寻晚唔系热, 所以ok㖞.假日前$138蚊一位. 任饮任食. 19:00~ 00:00饮品有:::::::绿茶, 可乐, 忌廉, 维他水. 仲有有啤酒(ICE).....食物种类: 一般鸡中翼,鸡全翼 肠仔,芝士肠, 龙虾丸,墨鱼丸,牛丸,猪扒, 牛扒, 狮子狗鱼蛋, 金菇,1吋厚面包, 牛油, 粟米, 鸡肾仲有海鲜(有限量),,,,虾, 扇贝(少量), 大虾, 蚬.今次我地有30几人, 比o左2个炉我地, (我地个一边天台可以放3个炉)其实我地怕唔够人, 所以唔敢包场. 可怜隔离10几人比我地嘈到可能唔会再去都未定(对唔住你地呀)鸡翼好好味, 不过有同学话d食物咸, 后来我食龙虾丸我都觉得咸o左d. 因为有d同学系廿几年都冇见, 所以我地倾到鸡咳唔
虽然寻日放工同老细炒大镬, 好彩都冇乜影响我心情.
旺角豉油街29号天台
因为有d同学系廿几年都冇见, 所以我地倾到鸡咳唔断, 挂住倾都唔记得食.
聚会气氛唔错, 地点方便, 系行上天台辛苦d o者.
食物种类都多, 食完佢又会补食物我地.
服务员cool地, 但都好好人, 我地有个9岁小朋友, 唔知系咪见我地人多, 所以冇收钱.
有洗手间, 都算干净.
方便, 环境ok, 大班人聚会几好. 下次会再去.