2022-10-14
冇得返鄕下,但都食到高质素嘅刺身,有日本质素同感觉。因为我同屋企人好多野唔食(唔钟意食鱼同虾),所以去omakase好多野都唔啱食,钟意呢度系个chef会问你食乜,可以自己决定。好似今次咁我地order大部分系食贝壳类刺身。日本蚝,新鲜大只。贝壳类刺身,样样都新鲜爽口,可能因为我哋8:30第二round客,想encore d 贝壳刺身好多已冇货,只食得一次。吞拿鱼好肥美,入口即溶,口感以为食咗西瓜咁。海胆好正!!烧牛寿司,超级香牛味,咁细块但入口个牛味好似已食咗块牛扒。三文鱼好厚切。牛肉乌冬同虾天妇罗都好味。最后多谢安排咗个细寿司蛋糕(因为好饱肚,两个人食唔到大,所以佢哋帮手安排左个细嘅),好impressive!!好难得所有刺身都咁新鲜高质素,冇得弹,好满意,会再encore!!
日本蚝,新鲜大只。
吞拿鱼好肥美,入口即溶,口感以为食咗西瓜咁。
海胆好正!!
烧牛寿司,超级香牛味,咁细块但入口个牛味好似已食咗块牛扒。
三文鱼好厚切。
牛肉乌冬同虾天妇罗都好味。
日本蚝,新鲜大只。
三文鱼好厚切。
海胆好正!!
吞拿鱼好肥美,入口即溶,口感以为食咗西瓜咁。
烧牛寿司,超级香牛味,咁细块但入口个牛味好似已食咗块牛扒。