2016-06-22 1276 浏览
今日夜晚,约左几个好姊妹系荃湾食野,我地约左系地铁站等啦.行过天桥见到附近有间日本放题.因为我地懒.吾想再行.甘就上去左啦.可能今日星期一..系门口等左5分钟就可以入去..但门口真系有点热😂😂入到去坐低之后,侍应就主动问我地优惠想选择八位送一定系要1.8L大清酒😳八个送一个,除番其实每个都唔系平左好多,所以我地选择左要支超巨型清酒,我地好少饮清酒^_^所以就想试下,我地仲求左个靓仔侍应好耐,佢足之很送份海胆我地食😝好快我地写既刺身order就到左,卖相好吸引😳仲有三文鱼腩呀!超肥美呀!之前去第间放题食都无腩..好美味😝😝我地问待应哥哥有咩推介,佢介绍我地唐扬炸鸡,食炸鸡唔一定去韩国餐厅,原来放题都有,真系岩哂我地一大班人倾计饮酒,食到中到我地仲点左个涮涮锅,餐厅入面仲有个自助吧,俾我地好多选择!赞!好快我地就食到好饱😂估唔到系荃湾区都有甘高质素既放题!下次一定会同朋友再黎!
2016-06-21
  • 唐扬炸鸡