2024-04-30
首先 黑糖珍珠奶茶 拣左铁观音茶底 真系完全饮唔出茶味 少少都饮唔到 只系饮到奶加水既味 然后平时出面饮开珍珠奶茶都系拣正常糖 呢杯正常糖甜L到呢 珍珠咬口就仲尚可-然后我叫个$72鸭血 再加$8宽粉 结果成碗野得3旧鸭血 姐系如果我原本就咁$72就系得3旧鸭血?你系咪玩野啊😂-叫个豆乳香香鸡锅 咸到我傻hihi咁 我平时都算系食得算咸重口味既人都顶唔顺 我朋友食左一啖就话食唔到 真系太咸 啲鸡件既数量少得可怜哈哈-最后仲有个手撕鸡椒麻拌面 我冇记错间铺 主打系关庙面 哇你妈个仔 啲面居然仲唔及我自己系惠康买包刀削面返屋企煮好食 咁67啦 但系咁我就冇左$80啦㖞 -最后 你收得我服务费 但系全程一句Thank you唔该都冇讲过 落order都系用QR code落 犀9利㖞 服务在哪 帮我将啲野食放上台??反而系我地每次都有讲唔该 唔讲以为我地先系呢度员工 唔讲以为呢度员工先系客 -点可以做到每样都唔好食 一样好食都冇 仲开到分店 咁既质素就食左3旧水 我不如两条友去食碗米线仲开心 3旧水食呢种水准 完L全浪费晒